Lansez un ghid de finanțare în domeniul energiei

Lansez sâmbătă, la Hotel Capital Plaza București, începând cu ora 10:30, un ghid de finanțare în domeniul energiei care ne interesează pe fiecare dintre noi: consumatori, prosumatori, entități private şi de stat. 

Ghidul este prezentat în cadrul unei dezbateri dedicate evoluției piețelor energetice şi a modalităților în care putem crește, concret, eficiența și independența energetică.  

Ghidul este lucrat în colaborare cu Eugenia Gusilov, Ana-Maria Icătoiu şi Adela Lile, experte în energie şi politici de locuire, și face un inventar al tuturor surselor de finanțare ce vor fi disponibile începând cu anul 2023, în așa fel încât atât antreprenorii, cât și autoritățile publice sau persoanele fizice să poată afla direct de la sursă cum își pot finanța mai ușor proiectele energetice.

Discutăm şi despre lecțiile învățate în urma implementării programelor anterioare de finanțare, despre cum putem spori absorbția de fonduri europene, despre ce a făcut România bine şi ce a făcut mai puțin bine în materie de eficiență energetică. Avem alături mai mulți experți și practicieni, printre care Eugenia Gusilov, fondatoare a Romania Energy Center, Ana-Maria Icătoiu, vicepreședinta OFA UGIR, Otilia Nuțu, analistă de politici publice în energie și infrastructură, precum şi reprezentanți ai Asociației Energia Inteligentă. 

🖌️ Dacă sunteți interesați de subiect, vă invit să vă înscrieți până vineri, ora 15:00, completând formularul următor: https://forms.gle/AAGKNfGTt4MRX8D49


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *