Discuție cu reprezentanții Fundației Județene pentru Tineret din Botoșani

M-am întâlnit în această seară – online – cu câteva zeci de reprezentanți ai Fundației Județene pentru Tineret din Botoșani, în cadrul unei dezbateri facilitate de biroul meu europarlamentar local.

Am discutat despre ce face concret Uniunea Europeană pentru tineri, de ce e important să fructifice la maximum oportunitățile de mobilități de studiu, oferite prin Erasmus+, și care sunt pașii pe care îi au de urmat cei care își doresc cariere la nivel european.

M-am bucurat să îmi petrec seara în compania unor tineri atât de frumoși, puternic atașați de tot ceea ce înseamnă Europa și Uniunea Europeană, de valorile și principiile ei.

De viitorul european al României depinde extrem de mult soarta acestor tineri, integrarea lor pe piața muncii, libera circulație și prosperitatea lor economică. Împreună trebuie să păstrăm România în inima Uniunii Europene, să îi creștem nivelul de reprezentare și să contribuim cu toții, ca niște adevărați ambasadori europeni, la combaterea dezinformării și a propagandei naționaliste, care prinde și în România din ce în ce mai mult avânt.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *