REPER Cluj și-a ales conducerea.

Astăzi, membrii REPER Cluj și-au ales conducerea pentru următorii doi ani.

Îi felicit pe colegii noștri câștigători, Aura Muraru și Mihai Bulboacă, pentru preluarea copreședinției și le urez mult succes în îndeplinirea mandatului asumat. Felicitări și colegilor aleși în cadrul Biroulului Județean: Mihali Ciprian, Ilian Laura, Ciuclaru Horea, Baies Alex Cătălin, Mintau Ioana, Spermezan Dumitru, Monica Ferecatu și Russu-Coldea Ioana Florina.

De asemenea, la conducerea filialei locale a REPER Cluj se află o doamnă, colega noastră, Florina Russu – Coldea. Mult succes, Florina & team!

M-am bucurat să le fiu astăzi alături, împreună cu Dragoș Pîslaru, într-un moment atât de important pentru organizația județeană, și să conturăm câteva dintre prioritățile de la nivel local pentru perioada următoare: oferta Reper pentru Cluj, colaborarea cu societatea civilă, implicarea tinerilor în procesele decizionale și reprezentarea femeilor în politică. De altfel, agenda Reper pentru egalitate de gen este foarte frumos reflectată în rezultatele alegerilor de astăzi, prin copreşedinție şi un birou județean cu un număr egal de doamne şi domni.

Vă aşteptăm alături de noi! Mai multe detalii sunt disponibile aici.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *