Declarație de solidaritate cu Israelul

Îi felicit pe colegii mei parlamentari din Partidul REPER, dar și pe ceilalți membri ai Parlamentului României care au votat o declarație de solidaritate cu Israelul, în contextul atacului terorist, criminal și inuman pus la cale de teroriștii Hamas.

Din păcate, peste 1.200 de civili israelieni și-au pierdut viața, alături de alte zeci de persoane de diferite naționalități, precum americani, britanici, germani și francezi.

Printre victime se află și o tânără româncă de doar 24 de ani, iar un alt român a fost luat ostatic de teroriștii Hamas.

Sunt alături de familiile și prietenii celor uciși, dispăruți sau luați prizonieri. Sincere condoleanțe, gândurile mele sunt către ei. Astfel de evenimente ne arată încă o dată că democrațiile occidentale și restul statelor democratice de pe glob trebuie să strângă rândurile și să nu facă niciun pas înapoi în fața răului, fie că vorbim de state teroriste precum Rusia, de organizații teroriste precum Hamas sau de state care finanțează terorismul, precum Iran.

#alăturideIsrael

#neveragain


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *