Caravana „România la feminin” în Brașov

Am avut ieri la Brașov o zi plină, dar extrem de frumoasă, alături de o parte dintre colegele mele din proiectul România la feminin și de colegii din filiala REPER Brașov.

Ne-am oprit la poalele Tâmpei să descoperim vocile femeilor din comunitate pe care România și Europa trebuie să le cunoască. Am vorbit cu Dana Lupșa, doctor în management de peste 15 ani, specialistă PR și antreprenoare care a inițiat, între altele, un proiect formidabil de educație financiară pentru tinere, și Cosmina Dinu, specialistă în politici și management de mediu, antreprenoare şi cofondatoare a celei mai mari comunități de producători locali din România. Le veți descoperi poveștile în curând prin intermediul unor interviuri pe care le-am filmat cu ele.

După interviuri, am fost onorată să particip la vernisajul expoziției „Anotimpuri” a artistei şi colegei noastre Laura Cornea, o femeie excepțională şi un reper pentru comunitatea România la feminin.

Seara am ieșit pe stradă alături de colegii din filiala REPER Brașov pentru a sta de vorbă cu cetățenii despre fonduri europene, activitatea mea din Parlamentul European și oportunitățile oferite de UE cetățenilor români. A fost o zi plină, dar frumoasă, printre oamenii care schimbă România în fiecare zi. Vă mulțumesc.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *