România la feminin. Povestea Anei Dragu, președinta Asociației Autism Europa Bistrița și fondatoare a centrului „Micul Prinț”

În prag de sărbători, vă invit să-i descoperiți povestea Anei Dragu, una dintre cele mai puternice și mai hotărâte femei cu care am avut bucuria de a interacționa în cadrul caravanei România la feminin, o femeie care mută munții din loc și care ne inspiră prin toți porii.

Ana este poetă, psihologă, președintă a Asociației Autism Europa Bistrița și fondatoare a centrului „Micul Prinț”. A muncit enorm să construiască o organizație de care este foarte mândră și care schimbă în mai bine viața copiilor și tinerilor diagnosticați cu tulburări din spectrul autist. Ani de zile a militat pentru protecția drepturilor omului și continuă să-și ducă misiunea mai departe cu foarte multă dedicare, responsabilitate și dragoste pentru copii. A oferit o șansă multor generații de copii, care sunt tineri astăzi și continuă să vină la centrul „Micul Prinț” și să se implice în activitățile de aici.

Cea mai mare realizare a Anei, care o bucură enorm, a fost să obțină, la nivel național, locuri distincte la liceu pentru elevii cu cerințe educaționale speciale astfel încât aceștia să-și continue studiile și să fie integrați în învățământul de masă.

Ana este un model. Vă las în continuare cu interviul pe care l-am filmat cu ea la începutul lunii noiembrie. Haideți să îi aducem povestea cât mai aproape de comunitățile din toată țara.

În prag de sărbători, vă invit să-i descoperiți povestea Anei Dragu, una dintre cele mai puternice și mai hotărâte femei…

Posted by Ramona Strugariu on Saturday, 23 December 2023

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *