Onorată să fiu pe lista candidaților partidului REPER la alegerile europarlamentare

Am lansat lista candidaților partidului REPER la alegerile europarlamentare!

Venim în fața românilor cu cea mai bună echipă europeană a României, un fapt deja demonstrat în acest mandat. Am livrat peste promisiunile din campania electorală, este un lucru fără precedent în istoria politică a României.

Mai mult, partidul REPER are o listă care respectă paritatea de gen şi cotele de tineri, exact aşa cum ne-am angajat. Facem ceea ce spunem că suntem: un partid liberal, pentru care viitorul tinerilor contează, pentru care valorile democratice şi europene nu sunt doar declarative.

Suntem primul partid din România pe ale cărui liste se regăsesc în mod egal femei și bărbați, oameni foarte competenți, și care are trei candidați de sub 35 de ani în primele 10 poziții. Lista noastră este deschisă de Dacian Cioloş, iar în top 10 avem un cercetător de renume mondial, Cristian Presură – fizician, şi un intelectual şi diplomat român de excepție, profesorul Ciprian Mihali – REPER.

România este într-un derapaj antidemocratic fără precedent. Ce face Partidul Comasat Român acum ne poziționează în Europa umăr la umăr cu prietenii lui Putin, precum Orban în Ungaria, nu pe harta celor puternici, aşa cum a făcut delegația REPER în Parlamentul European. Mai mult decât oricând, trebuie să luptăm pentru a ne apăra această democrație, şi în România, şi în Europa.

Justiția, statul de drept, lupta anticorupție, garantarea drepturilor şi libertăților, mecanisme ferme de sancționare a derapajelor, fie că vorbim de fraude cu banii oamenilor sau de imixtiuni putiniste în procesele democratice, acestea sunt şi rămân priorități ferme de mandat. Vrem o decadă cu o Europă şi o Românie ferme, solidare, echipate pentru a învinge imperialismul.

Sunt onorată să fiu pe această listă, într-o echipă de oameni fermi, integri și muncitori.

Vă invit să descoperiți aici cine sunt candidații partidului REPER la alegerile europene și programul nostru politic. 


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *