Semnează acum, pentru democraţie!

Semnezi acum sau regreţi mai târziu! Suntem într-un moment periculos pentru democraţia din România.

Fără o mobilizare cetăţenească masivă în următoarele zile, pe 9 iunie vei găsi pe buletinul de vot doar cartelul PSD-PNL și sateliţii lor de la AUR.

Îţi cerem sprijinul acum!

Altfel, nici Partidul REPER, nici alte partide democratice sau candidaţi independenți nu se vor regăsi pe buletinul de vot din 9 iunie.

Pe Dacian Cioloş îl găsești în Piața Victoriei, în Bucureşti, tot weekendul viitor, iar pe mine, duminică, la Cluj, pe Strada Eroilor, lângă Primărie, unde te așteaptăm cu cel puțin o listă de 10 semnături.

Pe ceilalți colegi îi găseşti în toate marile orașe.

Verifică harta din comentariile de mai jos şi află tot ce trebuie să faci ca să nu te trezești pe 9 iunie că ai de ales doar între comasați și extremiști. Nu-i lăsa să-ţi ia dreptul de a alege! Semnează acum, pentru democraţie!

CE POȚI FACE CA SĂ AJUȚI?

1) Descarcă acum lista de aici: 
https://partidulreper.ro/semneaza/

2) Până vineri seară strânge de la colegii de muncă, prieteni sau rude semnături cu datele obligatorii impuse de Autoritatea Electorală Permanentă pe o listă întreagă sau câte reușești să completezi.

3) Hai cu lista în Piața Victoriei din București sâmbătă și duminică, pe parcursul întregii zile, unde te întâlnești cu Dacian Cioloș și voluntarii REPER.
Dacă ești din alt oraș, găsești pe harta din link punctele de permanență din weekend cu roșu: https://partidulreper.ro/semneaza/

Semnătura ta ne ajută să ajungem pe buletinul de vot!
Semnarea unei liste de candidați sau pentru un candidat independent nu înseamnă un angajament pentru a vota cu acel partid sau candidat. Puteți semna mai multe liste pentru partide și candidați diferiți.

Semnezi acum sau regreţi mai târziu! Suntem într-un moment periculos pentru democraţia din România. Fără o mobilizare…

Posted by Ramona Strugariu on Wednesday 27 March 2024

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *