Am luat cuvântul la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați despre combaterea dezinformării și despre reglementarea Inteligenței Artificiale

Am vorbit vineri, la Universitatea Dunărea de jos, din Galați, în fața unei săli pline de studenți entuziaşti, împreună cu profesorii lor, despre combaterea dezinformării și despre reglementarea Inteligenței Artificiale la nivel european.

Pentru mine, orice interacțiune cu reprezentanții noilor generații reprezintă o sursă de inspirație și optimism. Implicarea lor activă în politică, societatea civilă sau antreprenoriat poate face cu adevărat diferența pentru o societate democratică, pentru o lume mai bună, pemtru consolidarea poziției României în cadrul Uniunii Europene. Au fost 3 ore de dezbateri intense, cu multe întrebări şi interacțiuni excelente cu nişte oameni pe care merită să îi sprijinim în fiecare secundă, pentru că viitorul le aparține.

Evenimentul a fost organizat de Biroul Parlamentului European în România, cu sprijinul Universității „Dunărea de Jos”, cărora le mulțumesc pentru invitație și pentru implicare.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *