Stop Extremism
Stop Extremism
Stop Extremism

Extremismul nu a fost niciodată mai periculos.

Manifesto anti extremism - pro - democrație

O Europă democratică și puternică este o Europă egală în drepturi și libertăți. Egalitatea de gen este unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale comunității europene, însă România ocupă locul 26 în Uniunea Europeană la Indicele egalității de gen. Suntem în clasamentul rușinii, iar în ceea ce privește sfera deciziei publice, inegalitatea de gen este cea mai ridicată dintre toate statele europene.

Rămai la curent cu activitatea noastră

Vă invit să vă abonați la newsletter completând formularul din dreapta.

  MANIFEST

  Vești bune pentru democrație din Polonia.

  După mai bine de opt ani la putere, extremiștii de la PiS au fost învinși ieri, în cadrul alegerilor parlamentare, de o coaliție a forțelor democratice și pro-europene, cu aproape 54% din voturi. O gură de aer pentru democrația europeană și o dovadă în plus că extremismul poate fi învins.

  Proiectele bune nu au culoare politică.

  Proiectele bune nu au culoare politică. Partidul REPER susține orice inițiativă venită din partea societății civile, a partidelor politice sau a mediului de business care își propune să îmbunătățească viața cetățenilor români.

  Declarație de solidaritate cu Israelul

  Îi felicit pe colegii mei parlamentari din Partidul REPER, dar și pe ceilalți membri ai Parlamentului României care au votat o declarație de solidaritate cu Israelul, în contextul atacului terorist, criminal și inuman pus la cale de teroriștii Hamas.

  40% dintre români cred că extrema dreaptă este benefica pentru România.

  Studiul Geeks for Democracy

  Despre Ramona Strugariu

  Este un politician care crede că România trebuie să rămână a oamenilor cinstiți și drepți, aproape de Europa și în inima valorilor ei. Tocmai de aceea si-a început cariera politică, sătulă de incompetența și lipsa de empatie a politicienilor față de oamenii din jur, față de cei care și-au pus speranța în forța lor de a schimba lucrurile în ultimii 30 de ani.

  Vezi Pagina Principală

  Rămai la curent cu activitatea noastră

  Alatură-te Campaniei Noastre

   Dezabonare

   Copyright © Ramona Strugariu