Proiectele bune nu au culoare politică.

Proiectele bune nu au culoare politică. Partidul REPER susține orice inițiativă venită din partea societății civile, a partidelor politice sau a mediului de business care își propune să îmbunătățească viața cetățenilor români. Pentru asta am intrat în politică, nu pentru orgolii sau pentru lupte nesfârșite care nu duc nicăieri.

Pe Alex Găvan îl știe toată România. Nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dar dincolo de faptul că este alpinistul care a reușit „să cucerească” șapte vârfuri de peste 8000 de metri, Alex este și unul dintre cei mai activi și mai determinați activiști de mediu de la noi.

De curând m-am bucurat tare mult să îl întâlnesc și să semnez, alături de Dragoș Pîslaru, în numele partidului REPER, memorandum-ului pentru Aer Curat, Sănătate și Viitor, susținând astfel – alături de Oana Cambera și de colegii mei din REPER – crearea Centurii Verzi București-Ilfov, un proiect-fanion demarat de Alex Găvan cu scopul de a reduce poluarea, de a descuraja defrișările ilegale și combate schimbările climatice.

Documentul susține o serie importantă de măsuri pentru combaterea poluării în zona București-Ilfov și a riscurilor de sănătate asociate, precum și extinderea proiectului-pilot și în restul țării.

Felicitări, Alex, pentru tot ceea ce faci. Poți conta pe noi.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *