Ne întâlnim la Piatra Neamț cu antreprenori pentru a vorbi despre oportunitățile existente de finanțare europeană.

Haideți să vorbim despre fonduri europene și principalele surse de finanțare pentru proiectele voastre.

Vineri, 20 octombrie, începând cu ora 18:30, găzduiesc la Piatra Neamț – prin intermediul biroului meu europarlamentar – o discuție aplicată despre oportunitățile existente de finanțare europeană pentru antreprenori și pentru comunitatea locală din Neamț.

În cadrul evenimentului o voi avea invitată pe Ana-Maria Icătoiu, expertă în fonduri europene, managing partner în cadrul grupului de firme „Avisso” și vicepreședintă a Organizației Femeilor Antreprenor (OFA), alături de care o să și lansez la nivel local ghidul „Fonduri europene nerambursabile pentru investiții private”, pe care l-am inițiat la începutul lunii septembrie și pe care îl puteți consulta și dvs. accesând linkul din primul comentariu.

Dacă sunteți antreprenori și doriți să vă dezvoltați afacerile prin fonduri europene sau sunteți la început de drum și vreți să descoperiți mai multe detalii legate de sursele europene de finanțare, vă invit să vă înscrieți completând formularul de mai jos.

Abia aștept să vă întâlnesc și să discutăm aplicat despre fonduri europene, activitatea mea din Parlamentul European și despre ce putem face mai bine pentru a vă reprezenta așa cum meritați.

🖊️ Înscrieți-vă aici: https://forms.gle/DXny85d3wzUpymdB9

Ghidul cu fondurile europene poate fi accesat aici.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *