Institutul Repere pentru Democrație aproape gata de lansare 

Institutul Repere pentru Democrație este aproape gata de lansare. 

Aseara am participat la Brașov la o sesiune de lucru, coordonată de colegul nostru Conf. Dr. Ciprian Mihali, cu privire la organizarea Institutului și cursurile care vor pregăti viitorii candidați REPER pentru alegerile din 2024. 

Am promis la REPER o altfel de politică.

Vrem să pregătim candidați profesioniști, integri, care au cunoştințe de administrație publică, comunicare politică, atragere de fonduri europene, drept constituțional, relații internaționale. Vrem să fim acea clasă politică pe care noi, la rândul nostru, ne-am dorit-o pentru România.

Niciun candidat sau candidată pentru orice funcție publică nu vor fi prezenți pe listele REPER fără să fi urmat cursurile Institutului, iar asta este o premieră pentru politica din România. 

Le mulțumesc oamenilor din mediul acedemic şi experților care au acceptat să ne formeze, precum și tuturor colegilor care lucrează de luni bune pentru a pune pe picioare Institutul. Le sunt recunoscătoare pentru încredere, propuneri și contribuția uriașă pe care o aduc proiectului nostru politic. Abia aștept să revin cu mai multe detalii către dumneavoastră cu privire la evenimentul de lansare, lectorii propuși și înscrierile la cursuri. 


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *