Dezbatere România la feminin

Weekendul acesta mă reîntorc la Brașov, unde găzduiesc cea de-a doua ediție a evenimentului România la feminin: o pledoarie pentru egalitatea de gen. Evenimentul va avea loc începând cu ora 15:00 la Hotel Belfort.

Avem nevoie de cote de gen în politică? Care sunt oportunitățile şi care sunt vulnerabilitățile unei Românii la feminin, din perspectivă socială şi economică? Ce înseamnă siguranță în materie de sănătate şi drepturi reproductive pentru femei? 

Vor fi prezente la acest eveniment unele dintre cele mai de succes voci ale mediului antreprenorial, ale societății civile, administrației publice și politicii din România, precum şi experți în sănătate, împreună cu care vă invit să răspundem la întrebările acestea şi să discutăm deschis despre cum mergem mai departe, pentru ca mai mult de jumătate de Românie să se simtă ascultată, inclusă, reprezentată.

Partidul REPER va lansa în curând un document programatic pentru egalitatea de gen, în care vrem să includem cât mai multe propuneri şi ecouri pe care le primim de la mediile asociative, experţi, activişti, de la voi. 

📍 Dacă sunteți interesate/interesați de subiect, ne vedem sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Hotel Belfort Brașov, situat pe str. Constantin Dobrogeanu-Gherea, 4c. 

🖌️ Pentru înscrieri, vă invităm să completați formularul următor: https://bit.ly/3ZI5JwJ


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *