Dezbatere REPER Youth

Curtea REPER a fost astăzi neîncăpătoare pentru zecile de tineri adunați din toată țara să discute despre viitorul lor în România și în Europa, într-o dezbatere facilitată de REPER Youth.

Am povestit împreună cu ei, alături de Dragoș Pîslaru și de mai multi colegi parlamentari, despre cum putem implica mai mult tinerii în procesul decizional național și european, despre cum le putem valorifica potențialul, cum le putem încuraja aspirațiile și cum îi convingem să rămână în țară după terminarea studiilor.

Tinerii României sunt cartea noastră de vizită. Astăzi am întâlnit oameni care sunt pro-europeni convinși, care înțeleg bine că doar prin implicare activă putem transforma cu adevărat societatea și clasa politică. Cred în ei şi în potențialul lor de a aduce România acolo unde merită, alături de restul democrațiilor consolidate care își respectă cetățenii și care le pun interesele pe primul loc.

Vă mulțumesc, dragii mei, pentru lecțiile valoroase învățate astăzi, pentru entuziasm și pentru modelele pe care le oferiți generației voastre!


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *