A fost ales Biroul Național al Partidului REPER. Le mulțumesc colegilor pentru implicare şi efortul extraordinar

Mulțumiri tuturor colegilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o astăzi, mie și lui Dragoș Pîslaru. De astăzi suntem copreședinți aleşi ai REPER.

Nu a fost un an ușor și cu siguranță adevăratele provocări abia acum încep. Urmează un an de foc pentru REPER, în care nu trebuie să ne oprim nicio secundă din construirea unei alternative politice proeuropene, solide, care să convingă om cu om, prin prezența noastră, documentele noastre programatice şi ceea ce facem, nu prin promisiuni populiste, că suntem soluția şi facilitatorul pentru o Românie europeană, liberală, dezvoltată şi sigură, în care demnitatea umană şi valorile sunt respectate.

Avem responsabilitatea de a aduce alături de noi cât mai mulți oameni care cred în acest viitor european al României, pentru că împreună îi vom decide direcția – către centrul Europei sau în afara ei.

Îi felicit pe toți colegii aleși ca membri ai Biroului Național și am toată încrederea că împreună, ca o echipă unită și închegată, vom reuși să luăm cele mai bune decizii pentru a crește spiritul REPER și a-l purta cât mai departe.

Le mulțumesc colegilor pentru implicare şi efortul extraordinar de până acum. Continuăm și vă așteptăm alături de noi!


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *