Summit-ul liderilor Renew Europe

Particip astăzi – în calitate de copreședintă a Partidului REPER – la Summit-ul liderilor Renew Europe, cea mai importantă reuniune la nivel înalt din cadrul familiei noastre politice, la care vor fi prezenți toți șefii de stat și de guvern Renew, președintele Consiliului European, comisari europeni, europarlamentari și liderii partidelor din familia politică europeană.

În marja summit-ului, vom avea mai multe discuții și întâlniri legate de principalele provocări cu care se confruntă Europa astăzi, despre așteptările cetățenilor din România, despre criza din Ucraina, protejarea valorilor europene, susținerea și întărirea economiei de pe continent, viitorul nostru verde și pregătirile pentru următorul ciclu electoral.

Îmi doresc ca după ziua de astăzi să ieșim mai puternici, mai curajoși, astfel încât să putem propune soluții concrete la provocările cu care se confruntă cetățenii români și europeni. Asistăm la o creștere spectaculoasă a naționalismului pe continent, am trecut împreună prin nenumărate crize: sanitară, energetică, de securitate, cu consecințe economice dezastruoasa, care încă se resimt în buzunarele oamenilor. Trebuie să facem mai mult pentru ei și pentru îmbunătățirea vieții lor. Împreună suntem mai puternici.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *