Lansarea ghidului nEUROn la Bistrița

Zeci de tineri bistrițeni au răspuns astăzi invitației noastre și au pornit în căutarea reperelor europene prin centrul orașului.

Mi-am dorit să organizez, prin intermediul biroului meu europarlamentar de la Bistrița și alături de colegii din REPER Youth, o sesiune de informare puțin altfel despre Uniunea Europeană și toate beneficiile pe care le avem odată cu apartenența la blocul comunitar. Iar rezultatul a fost cu mult peste așteptări: participanți de toate vârstele, plini de entuziasm, peste 4 ore de întrebări și răspunsuri și câțiva kilometri parcurși în căutarea informațiilor legate de ce înseamnă Uniunea Europeană, ce facem la Bruxelles și cum impactează activitatea noastră viața a peste 450 de milioane de cetățeni.

Am prezentat cu această ocazie și ghidul #nEUROn, pe care l-am inițiat împreună cu Dragoș Pîslaru, despre principalele surse de finanțare europene destinate celor mai tineri cetățeni europeni.

Vă mulțumesc tuturor pentru energia voastră, pentru susținerea pe care o arătați zi de zi proiectului european și pentru toată motivația și mesajele pozitive pe care ni le-ați transmis astăzi.

Le mulțumesc și colegului meu deputat, Lorant Sas, și echipelor noastre pentru tot sprijinul logistic oferit.

Sunteți formidabili, ne revedem în curând!


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *