Acuzații de viol la Şcoala Politică de vară AUR

Explicați-ne, domnule Simion, cum se împacă violul şi abuzul asupra minorilor cu un partid care apără declarativ familia şi copiii României. Vă cer să explicați public urgent situația de la Constanța, dezvăluită de presă, unde o copilă a consumat băuturi alcoolice împreună cu colegi de la AUR, conform propriilor declarații, până la inconştiență, apoi s-a trezit cu urme de abuz sexual, conform evaluărilor medicale.

Sper ca anchetatorii să facă lumină cât mai repede cu putință în acest caz, iar cei responsabili să fie pedepsiți pe măsură. Politicieni violatori de copii, domnule Simion? Asta e noua față a politicii româneşti pe care o propuneți, mințind cu neruşinare oameni nevinovați despre cum apărați valorile şi credința?

Îmi pare nespus de rău pentru copilul de 17 ani care a trecut prin acest coşmar şi pentru familia ei. Gândurile mele se îndreaptă către ei. Au avut încredere că le este fiica în siguranță cu nişte mari „apărători” ai familiei şi copiilor. Iată unde am ajuns. Cumplit, domnule Simion. Dacă o copilă minoră ajunge să fie îmbătată şi violată de colegii ei de partid de la AUR, chiar în timpul unei școli politice de vară, nu mai aveți ce căuta în fața oamenilor. M-aş autodizolva de ruşine.

Vă cer explicații publice acum, imediat, şi fac apel către autorități pentru o investigație completă şi cât mai rapidă a acestei drame. E timpul ca oamenii să ştie pe mâinile cui le încap copiii, şi țara, în egală măsură.

Un articol despre acest eveniment traumatizant în Europa Liberă România.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *