Primarul Iașiului, Mihai Chirica, interzice promovarea unei inițiative europene pentru copiii României

La Iaşi, primarul Chirica ne-a interzis distribuirea materialelor de promovare a unei inițiative europene pentru copiii României, una pe care doamna Firea n-a fost în stare să o implementeze oricum. Răspunsul primăriei a fost că facem campanie electorală.

Domnule primar Mihai Chirica, e o ruşine! E nedemocratic şi lipsit de fair play. Ați primit solicitarea de la un europarlamentar care este şi al Iaşiului, care a muncit la acest proiect, pentru copiii României şi ai Europei.

Am venit să vorbim cu oamenii la Iaşi ca să ştie ce merită mai mult şi mai bine copiii lor, domnule primar. Iar Partidul REPER a solicitat autorizația pentru promovarea inițiativelor din Parlamentul European. Ați mințit în răspuns, invocând altceva. Mai bine faceți acelaşi lucru la rândul dumneavoastră, pentru că oamenii trebuie să ştie ce soluții există pentru ei.

Partidul REPER va contesta această decizie. Nu ne vom opri, pentru că în tăcere nu se întâmplă nimic bun pentru oameni. Iar copiii lor merită o viață mai bună.

Ruşine!


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *