AUR îi îndeamnă pe studenți să renunțe la studiile universitare

Să nu-i credeți niciodată pe cei care vă îndeamnă să vă lăsați de carte. Asta e neruşinare, domnule Simion! Într-o țară în care educația este cum este, să faci din universități stadion pentru propagandă e neruşinare.

Cer autorităților competente să se autosesizeze şi să investigheze cât mai rapid legalitatea acestui demers.

Condamn în cei mai duri termeni noua campanie instigatoare la ură a extremiștilor de la AUR, care continuă atacul sistematic la adresa educației și independenței academice din România.

Astăzi, colegii domnului Simion au distribuit materiale de propagandă în rândul studenților de la SNSPA, cerându-le să “nu mai piardă timpul la facultate” și să învețe politică de la membrii AUR.

Domnule Simion, dacă prin invitația dumneavoastră de astăzi de “a învăța politica reală în mișcarea care contează” vă referiți la violurile de la școala dumneavoastră politică, la instigările permanente la violență sau la cum e să iei bani de la forțe pro-ruse pentru a sabota și submina interesele strategice ale României, atunci subestimați inteligența studenților și a poporului român.

Eu sper şi cred că vom creşte generații educate să nu vă aleagă. Generații care ştiu să îşi apere prezentul şi viitorul. Generații pe care nu le puteți arunca în trecut.

Aşa să ne ajute puterea minții, şi ştiința de carte.

Articolul integral poate fi consultat aici.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *