Cred în tineri și în potențialul lor de a face România un loc mai bun

Mereu am crezut în tineri și în potențialul lor de a face România un loc mai bun. I-am consultat, le-am pregătit ghiduri de orientare în carieră și materiale legate de oportunitățile pe care le au la nivel european, i-am invitat cu diferite ocazii la Bruxelles, i-am cooptat în echipă și m-am oferit mereu să le dau o mână de ajutor atunci când mi-au cerut-o.

Astăzi, am bucuria de a v-o prezenta pe Diana, care a venit pentru câteva zile la Bruxelles, într-un program de mentorat la care s-a înscris prin intermediul JCI European Know-How Transfer, pentru a vedea cum arată activitatea de zi cu zi din cabinetul meu de europarlamentar.

Diana este din Turnu Severin, are 28 de ani, este absolventă a două programe universitare, unul de Psihologie la Timișoara și altul de Relații Economice Internaționale la București, și este cofondatoare a unei agenții de dezvoltare de site-uri web.

Diana va fi cu mine și cu echipa mea, preț de câteva zile, peste tot pe unde vom merge, în comisiile de specialitate, în întâlnirile grupurilor de lucru, la evenimente, declarații de presă și discuții tematice. Va învăța în practică ce face Parlamentul European, cum negociem legislația europeană, cum arată comunicarea publică și cum se simte să lucrezi pentru România de la Bruxelles.

Bun venit, Diana! Mă bucur tare mult că te avem alături de noi zilele acestea.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *