Vă întrebați cum ar arăta imaginea sumbră a unei Românii conduse de Șoșoacă și Simion?

Dacă vă întrebați cum ar arăta imaginea sumbră a unei Românii conduse de Soșoacă și Simion, a unei Românii dominate de violență, ură și amenințări, vă las mai jos o selecție de mesaje pe care le-am primit în ultimele ore de la susținătorii AUR și SOS. Sunt sute aşa, şi mai rău de atât.

Acesta este rezultatul campaniilor de instigare la ură, de manipulare și dezinformare în masă, făcute de liderii celor două partide extremiste. Foarte probabil cu bani veniți din Rusia, pentru că sunt portavocile putinismului în România.

Acesta va fi rezultatul absenteismului la vot, pe care deja astăzi îl decontăm cu toții, dar în 2024 poate fi diferența dintre lumina libertății şi întunericul urii.

Dacă nu vrem să ne lăsăm conduși de lideri care instigă la huliganism şi ură multă vreme de acum înainte, dacă nu vrem să fim scoși cu forța din Uniunea Europeană și să ne întoarcem la sărăcia și izolarea prin care România a trecut înainte de anii ’90 şi până la aderare, dacă ne dorim prosperitate, securitate și o orientare clară euro-atlantică, în care să nu ni se dicteze de la Kremlin ce avem de făcut, atunci trebuie să câștigăm alegerile din 2024. Forțele liberale, democratice, care apără în mod real Europa de extremism, trebuie să câştige alegerile.

Aici nu mai e vorba de calcule electorale pe care și le fac partidele politice, aici e vorba de viitorul democrației din România, de viitorul libertății noastre.

Nimeni nu vrea să trăiască şi să îşi crească copiii în ură, violență și huliganism. Şi copilul meu a citit aceste mesaje. Şi părinții mei. Nu asta e lumea pe care o vrem pentru ei. Asta avem de apărat.

Vă invit pe toți cei care mai credeți în România oamenilor buni să-mi transmiteți prin intermediul formularului de mai jos ideile voastre legate de ce putem face pentru a lupta cu extremismul, pentru a recâștiga încrederea oamenilor, pentru a-i motiva să meargă la vot şi să susțină o Românie şi o Europă sigură, a valorilor şi a libertății.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *