Caravana „România la feminin”

De mâine dăm startul caravanei România la feminin și pornim prin țară în căutarea femeilor care transformă și motivează comunitățile din care fac parte şi care schimbă România cu proiectele lor.

Peste 1700 de kilometri, opriri în Iași, Botoșani, Bistrița, Sibiu, Brașov, Constanța și București, întâlniri cu câteva zeci de doamne cu rezultate remarcabile în antreprenoriat, educație, politici sociale, administrație, femei despre ale căror povești se vorbește mult prea puțin, dar care reprezintă repere puternice pentru o societate în schimbare.

Vom documenta fiecare oprire din cadrul caravanei, vom organiza acțiuni de stradă, consultări cu cetățenii și discuții despre ce merge bine și ce trebuie îmbunătățit pentru ca vocile femeilor să conteze din ce în ce mai mult în politica din România, pentru ca violența domestică să fie istorie, pentru ca drepturile femeilor să fie respectate.

Alături de mine în caravană vor fi prezente colegele mele din cadrul proiectului Renew Europe – REPER „România la feminin”: Ana-Maria Boghean, Andreea Leonte, Cristina Anne-Marie Bordianu, Georgiana Băncilă, Alexandra Pavelescu și Iulia Lung. 

Rămâneți cu noi în caravană să ne urmăriți aventura şi distribuiți în rețeaua dumneavoastră aceste povești formidabile, pentru ca ele să ajungă la cât mai multă lume. 

Femeile schimbă România şi lumea în fiecare zi. Merită să aflăm cum şi cine sunt aceste modele de leadership. 


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *