Caravana „România la feminin” a ajuns la Iași!

Am participat în această seară la Iași, împreună cu colegele mele din proiectul România la feminin la un eveniment de networking găzduit de OFA UGIR, împreună cu Mirabela Miron, președinta OFA UGIR și Amalia Georgescu, vicepreședinta OFA UGIR Regiunea N-E.

Am povestit alături de câteva zeci de doamne cu proiecte impresionante din comunitatea antreprenoarelor din zona Moldovei. Au participat și mulți domni care cred cu tărie în egalitatea dintre femei și bărbați, cărora le mulțumesc pentru implicare și contribuție.

Am discutat despre proiectele noastre şi ce se poate face mai bine pentru comunitate, dar şi despre viziunea partidului REPERRenew Europe cu privire la susținerea mediului românesc de afaceri, despre fonduri europene, investițiile în educație pe care România ar trebui să le facă urgent, despre implicarea femeilor în politică și despre nevoia de a avea expertiza lor la masa deciziei.

Multă energie pozitivă, motivație și inspirație pentru o Românie mai bună, mai egalitară și mai incluzivă. Așa aș descrie prima zi din cadrul caravanei noastre prin țară.

Mulțumim, Iași, ne vedem mâine la Botoșani!


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *