PSDul lui Dragnea trăieşte şi l-a preluat pe persoană fizică George Simion

Dacă mai aveți vreo îndoială că PSDul lui Dragnea trăieşte şi că l-a preluat pe persoană fizică George Simion, acum nu mai este cazul.

Casa Română de Comerț Agroalimentar Unirea este o COMPANIE DE STAT înființată în 2018, prin HG 933/2018, companie controlată de Ministerul Agriculturii, PSD. Mai jos, dovada, chiar pe site-ul lor.

Pe 18 decembrie George Simion a inaugurat un magazin de lângă Bucureşti al acestei companii, deschis, conform presei, în parteneriat cu o companie privată – detalii aici.

Simion s-a lăudat că urmează în fiecare județ câte un astfel de magazin. Dovada, aici.

Securiştii de rit vechi au nevoie de un nou Dragnea. L-au găsit. Aşa se asigură continuitatea sistemului, de fapt. Aşa sunt oamenii mințiți.

Ieşiți, domnule Ciolacu, şi explicați românilor cine, exact, administează această companie de stat, cum, unde se duc banii şi de ce Simion, un extremist, este vedeta producătorilor români pe care, chipurile, îi susține statul. Cer urgent o anchetă în acest sens şi să explicați în fața Parlamentului şi a românilor această mizerie, pe banii lor. L-ați făcut pe Simion piesa de rezistență şi imaginea publică a producătorilor români, pe banii noştri? Nişte minicinoşi iresponsabili sunteți, cu toții. Vă bateți joc de oameni. Iar pentru asta, o să plătiți. Stop extremismului, pe banii şi pe viitorul nostru. Ajunge!


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *