Parchetul Slobozia a demarat o anchetă penală împotriva lui George Simion și a mai multor lideri AUR, privind coruperea alegătorilor prin campanii mascate de tipul caravanelor medicale

George Simion și mai mulți lideri AUR sunt anchetați într-un dosar penal privind coruperea alegătorilor, prin intermediul unor campanii mascate de tipul caravanelor medicale.

Așa se întâmplă când îți propui să cumperi oameni și să le creezi iluzii, în loc să îi convingi cu lucruri concrete pe care le-ai făcut sau pe care le propui.

Infrastructura de sănătate a României nu se poate muta în drum, ci trebuie construită şi consolidată permanent. Dar noi am pierdut sute de milioane de euro din PNRR, granturi, bani gratis, pentru spitale. În loc să se joace auriştii, pesediştii şi toți populiştii de-a doctorul cu oameni vulnerabili, în speranța de a mai urca cu bocancii pe încă o categorie de electorat, mai bine ar face spitale şi ar încuraja medicii şi personalul medical să rămână în sistem şi să presteze servicii medicale de calitate.

N-am auzit despre nicio reformă sau propunere de politici publice în materie de sănătate, care să vină în sprijinul pacienților români, susținută de AUR în Parlament. Acolo au făcut numai circ. Iar astăzi dau cu subsemnatul la procurori. Data viitoare când deschid gura şi se poziționează anticorupție, să țineți minte că au anchete pe rol pentru fapte de corupere a electoratului. Asta au livrat.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *