Caravana „România la feminin” – interviu cu Flavia Ghencea, conferențiară universitară în cadrul Universității Ovidius din Constanța

De Ziua Națională am dat startul unei serii de interviuri-video cu câteva dintre româncele cu care ne mândrim, care aduc plus-valoare comunității, care modelează noile generații sau inspiră prin felul lor de a fi. Dacă le-ați ratat, vă invit să le urmăriți accesând linkurile de la finalul acestui articol.

Astăzi continuăm prima serie de interviuri din cadrul Caravanei „România la feminin” cu Flavia Ghencea, conferențiară universitară la Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Ovidius din Constanța, unde predă discipline din sfera dreptului public.

Este doctor în drept administrativ la Universitatea București din 2012 și coordonează proiecte de cercetare în domeniul administrației publice și în domeniul educațional juridic.

Îmbină pregătirea tehnocrată, juridică și psihologică în activități academice și extrauniversitare, orientate către dezvoltarea competențelor civice ale membrilor comunității, cu credința că educația, în toate formele ei, este cea mai durabilă cărămidă în ansamblul construcției unei vieți de calitate.

Flavia este autoare a numeroase publicații de specialitate și de peste zece ani este implicată în consiliile editoriale ale mai multor reviste din domeniul științelor juridice indexate în baze de date internaționale, „Journal of Politics and Law” și „International Law Research”, Canada, „Journal of Law and Politics”, Skopje, Macedonia de Nord, „Ingelem (Imagination)”, Turcia, „Technium Social Sciences Journal”, Constanța, România.

Vă invit să îi urmăriți povestea și să ne spuneți cu ce alte femei-lider v-ați dori să ne întâlnim în perioada următoare.

De Ziua Națională am dat startul unei serii de interviuri video cu câteva dintre româncele cu care ne mândrim, care aduc…

Posted by Ramona Strugariu on Monday, 15 January 2024Celelalte interviuri „România la feminin” pot fi urmărite aici:

Intro serie

Interviu cu doamna Mihaela Miroiu (Sibiu)

Interviu cu Honoria Rațiu (Bistrița) 

Interviu cu Dana Lupșa (Brașov)

Interviu cu Mirabela Miron (Iași)

Interviu cu Cosmina Dinu (Brașov)

Interviu cu Ana Dragu (Bistrița) 


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *