Solicit Poliției Române să explice public, urgent, în ce temei legal a fost ridicată activista civică Angi Şerban

Solicit Poliției Române să explice public, urgent, în ce temei legal a fost ridicată de la o anumită adresă activista civică Angi Şerban şi dusă la secția de poliție. Să explice şi cum ştia unde se află Angi Şerban când a fost reținută şi dacă există un mandat de filaj, în baza căror solicitări şi suspiciuni de fapte ilegale, care este motivul pentru care întreprinde toate aceste acțiuni.

Mă ofer să o sprijin cu asistență juridică pe Angi, o rog să mă contacteze dacă are nevoie de ajutor. Lucrurile nu vor rămâne aşa, nu pot ridica oameni din casă pentru o postare pe facebook în care se adresează nişte întrebări autorităților, nu într-o țară a Uniunii Europene, în anul 2024. Am citit acea postare. Dacă acesta este motivul, se află într-o eroare gravă.

Poliția Română are de oferit nişte explicații, urgent. Iar Angi Şerban trebuie eliberată imediat. Acestea nu sunt reflexe de regim democratic, ci apucături de stat polițienesc. Niciodată nu voi tolera aşa ceva şi o voi semnala mai departe, la nivel european, ca atare.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *