Pierdut jalon PNRR, găsitorului oferim recompensă milioanele de euro pe care România le va pierde!

Pierdut jalon PNRR, găsitorului oferim recompensă milioanele de euro pe care România le va pierde!

Pe de o parte, ministra Muncii ne transmite intenția de a reforma salarizarea în sistemul public prin intermediul noii legi a salarizării. Această lege a fost echivalată cu jalonul 420 din PNRR, parte din a patra cerere de plată a României, care va fi înaintată anul acesta.

Pe de altă parte, premierul Ciolacu ne lămurește clar: „Dacă aș fi un om politic inconștient, aș face o legea a salarizării în perioada alegerilor. Dați-mi voie să nu fiu”.

Așadar, nu vom avea prea curând o lege a salarizării unitare în sectorul public. Mă întreb dacă guvernanții noștri sunt inconștienți, dacă au modificat ceva în PNRR, dacă sunt foarte conștienți de ceea ce fac şi țin ascunse amănunte despre viitorul României. Eu cred că nu le mai pasă nici de viitorul ei în Uniunea Europeană. Le cer public lui Marcel Ciolacu şi ministrei muncii să explice ce se va întâmpla dacă nu venim cu legea salarizării, clar şi concis, dacă mai este sau nu jalon în PNRR, care este inconştiența la care se referă şi pe câte milioane de euro se joacă cu interesele românilor, din nou.

Pe lângă jocul „uite jalonul din PNRR, nu e jalonul…”, această lege promisă a tranșat greva profesorilor din 2023, fiind prevăzută în cadrul OUG 57, cu obligativitate de a intra în vigoare la 1 ianuarie 2024. În concluzie, i-au mințit și pe profesori.

Acum se pregătesc să mintă, din nou, întreaga Românie.

Mai multe detalii puteți consulta în articolele Edupedu și Cronica Română.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *