Inaugurez un birou europarlamentar în inima Clujului

Am ascultat cu atenție mesajele și dorințele voastre și am decis să vin mai aproape de voi, să fim mai conectați și mai implicați împreună în construirea viitorului.

Această sâmbătă marchează un moment important pentru mine: inaugurarea unui birou europarlamentar în inima Clujului şi lansarea primei dezbateri dintr-un maraton de idei europene pe care abia aştept să îl parcurgem împreună.

Noul birou va fi un loc de întâlnire și discuții despre subiecte esențiale pentru noi toți: evoluția României în context european, aderarea la Schengen, provocările comunității locale, tineri, fonduri europene, digital, verde, democrație, drepturi şi libertăți, securitate şi multe altele pe care le vom identifica împreună.

Suntem hotărâți să găsim soluții pentru astăzi și să contribuim la un viitor mai sigur pentru această generație tânără, într-o eră digitală plină de provocări și oportunități, unde educația este cheia pentru a pregăti societatea pentru această realitate în continuă schimbare.

Vă aștept la evenimentul nostru special, unde veți avea ocazia nu doar de a participa la discuții deschise, ci și de a fi surprinși plăcut. Voi fi însoțită de membri de seamă ai comunității clujene, persoane pe care le prețuiesc și le admir pentru contribuția lor la dezvoltarea orașului.

Pentru a fi parte din acest eveniment, vă rog să vă înscrieți prin formularul disponibil aici.

Haideți să ne întâlnim, să dialogăm și să contribuim împreună la o viziune pentru Cluj, România şi Europa aşa cum merităm.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *