Așa a fost la dezbaterea despre inteligența artificială de la Cluj

Le mulțumesc clujenilor, vorbitorilor și tuturor celor care au răspuns pozitiv invitației mele de a participa la o nouă dezbatere pe care am găzduit-o sâmbăta aceasta la Cluj-Napoca, prin intermediul biroului meu europarlamentar de aici.

A fost o discuție vie și interactivă despre mizele, dar și provocările folosirii Inteligenței Artificiale, despre oportunități de dezvoltare pentru România, digitalizare și folosirea tehnologiei pentru a-i ajuta pe români să aibă mai mare grijă de sănătatea lor, pentru a investi în educație sau reduce birocratizarea și spori transparența instituțională.

I-am avut alături de mine în cadrul panelului de discuții pe Stelian Brad, Cristina Grigore, Camelia Sălcudean, Dan Radu și Cătălin Teniță, cărora le sunt recunoscătoare pentru efortul de a fi prezenți și contribuțiile lor valoroase aduse dezbaterii.

Vă las mai jos cu câteva fotografii de la eveniment, iar pentru cei care își doresc să urmărească integral dezbaterea, vă invit să accesați înregistrarea video, disponibilă aici.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *