Noul slogan de campanie al Alianței PNL – PSD, echipa care a primit un cartonaș roșu pentru absorbția banilor din PNRR

„Dacă te prostituezi, o faci până la capăt” este noul slogan de campanie al Alianței PNL – PSD, echipa cu care România intră în alegerile din 2024. Echipa care a primit cartonaş roşu pentru absorbția banilor din PNRR, echipa care a rămas în offside cu România educată, echipa care a tras pe lângă poartă la fiecare ocazie de a construi drumuri, spitale, infrastructură de gaz şi de apă potabilă, adică minimul unei vieți decente, echipa care e înfrântă la 11 metri de sărăcia propriilor cetățeni şi de hoția propriilor coechipieri, echipa care va pierde meciul cu Europa şi cu democrația, acționând în numele unor milioane de oameni pe care nu îi mai reprezintă.

La peluză, Simion şi Şoşoacă se pregătesc pentru Balonul de aur.

Asta au românii ca ofertă electorală pentru 2024, ca să îi apere de război, crize economice şi sociale, extremism şi neprevăzut.

Sau pot alege oameni cu antrenament european, viziune, răbdare, simțul răspunderii, integritate, curaj, dacă ne dorim o echipă națională campioană europeană, într-o bună zi.

E momentul ca România să lase în urmă Liga a VI-a penelistopesedistă, care atât a putut. Îmi pare rau că nişte oameni valoroşi ai dreptei liberale sunt târâți înapoi în timp, în Evul Mediu al politicii, dar nu trebuie să accepte umilința până la capăt. Îi aşteptăm la Partidul REPER, să construim o Românie care câştigă campionate, pentru că asta merită oamenii ei.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *