O nouă discuție la Cluj despre artă, literatură, puterea educației și a culturii de a contura societatea în care trăim

Dezbaterile pe care le organizez sâmbăta, prin intermediul biroului meu europarlamentar de la Cluj, au devenit deja un obicei şi un important punct de întâlnire pentru comunitate.

Continuăm! Dacă sunteți weekendul acesta la Cluj, vă invit sâmbăta, 24 februarie, de la ora 17:00, la o nouă discuție, de data aceasta despre artă, literatură, puterea educației și a culturii de a contura societatea în care trăim şi de a ne aduce mai multă Europă aproape.

Le am invitate pe Ioana Toloargă și Lena Chilari, două dintre cele mai apreciate reprezentate ale mediului cultural clujean, care ne vor împărtăși din viziunile lor legate de importanța educației și a artei în contextul societății actuale.

Împreună vom discuta despre libertatea de exprimare, despre diversitatea culturală și rolul vital al scriitorilor în formarea unei societăți mai implicate, mai tolerante și mai și deschise la schimbare. Discuția va fi urmată și de câteva momente artistice, la care vă aștept să participați într-un număr cât mai mare.

Le mulțumesc colegilor, Aura Muraru și Toni Chira, pentru că și-au asumat moderarea evenimentului, iar pe dumneavoastră vă invit să ne fiți aproape la o dezbatere excelentă, completând formularul de mai jos.

_____

🕑 Sâmbătă, 24 februarie 2024, ora 17:00

📍 Strada Constantin Brâncuși, nr. 84, Cluj-Napoca (fosta cafenea Il Caffe Dell’Angolo)

🖊️ Înscrieri aici.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *