Reminiscențe comuniste și multă mârșăvie politică din partea ministrului PSD al Agriculturii

Reminiscențe comuniste și multă mârșăvie politică!

Acestea sunt caracteristicile ministrului PSD al Agriculturii, care nu este de acord cu mărcile proprii ale supermarketurilor și care demite subalterni care nu aprobă plăți APIA către firmele din fieful baronului Stănescu.

Să le luăm pe rând.
Ministrul Florin Barbu a declarat că ar scoate definitiv din comerț marca proprie a marilor retaileri: „Să reglăm prețurile. Eu nu sunt de acord cu marca proprie în România!”. Nu sunt foarte multe de comentat cu referire la această absurditate, eventual ne putem întreba dacă ministrul Barbu mai ține minte cursurile de economie socialistă de pe vremuri sau s-a inspirat din ideologia președintelui Belarus, care a decis să elimine inflația.

Cealaltă acțiune a acestui ministru este mult mai gravă. El l-a demis pe directorul APIA, care a blocat plata subvenției pentru stuful familiei Stănescu. Decizia politică nu este întâmplătoare, directorul APIA depunând, în urmă cu câteva săptămâni, o plângere la DNA, în care denunța presiunile politice făcute asupra lui pentru a debloca plățile pentru stuful din Delta Dunării.

Îi cer premierului Ciolacu să îl demită pe ministrul Barbu, deşi probabil nu o va face, iar aceasta este doar o continuare a acțiunilor de clan din Alianța PSD – PNL care, pentru a-și păstra ciolanul, sub atenta oblăduire a președintelui Iohannis, se pregăteşte să facă praf democrația în România.

Mai multe detalii în articolele din Libertatea și Economedia.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *