Bilanț de mandat. Sunt în topul celor mai activi și mai influenți politicieni europeni

Aveți cu cine, avem repere româneşti în Europa! Sunt mândră că mi-am reprezentat țara aşa, o voi face mereu, pentru că România merită.

EU Matrix, una dintre cele mai importante organizații independente de analiză a activității de la Bruxelles, a făcut bilanțul de mandat 2019-2024. Clasamentul EU Matrix poate fi consultat aici.

Sunt în topul celor mai activi și mai influenți politicieni europeni, din 705 membri ai Parlamentului European.

🏆 Top 5 justiție, afaceri interne, migrație – domeniul meu de activitate şi comisia principală în care activez

🏆 Top 15 Buget

🏆 Top 20 Afaceri instituționale

Toate înseamnă un volum de muncă legislativă uriaş şi un angajament pentru binele public pe care îmi doresc să le văd la fiecare decident politic.

O parte importanta din punctele alocate pentru acest clasament sunt pentru funcții politice sau de coordonare (preşedinții de Comisii, roluri de conducere în grupul politic). Spre deosebire de alți colegi din delegația României, eu nu am avut punctaj alocat pentru funcții, ci doar pentru munca mea şi pentru capacitatea de a construi şi de a obține rezultate.

Este o mare recunoaștere a întregii mele activități din Parlamentul European, a profesionalismului și rigorii cu care am negociat de-a lungul mandatului dosare importante pentru România și Europa, precum Directiva anticorupție, Pachetul legislativ pentru combaterea spălării banilor sau Actul european pentru libertatea presei.

Clasamentul de astăzi completează un panou de care sunt mândră:

✅ 2020locul al doilea într-un clasament al tuturor deputaților din Parlamentul European, la activitate legislativă

✅ 2020top 10 cei mai influenți deputați europeni în ceea ce priveşte networkingul şi capacitatea de a construi punți de susținere a proiectelor politice şi a agendei europene.

✅ 2021cel mai bine conectat europarlamentar din cadrul Comisiei pentru control bugetar (CONT), cu abilitatea de a stabili parteneriate politice transpartinic, pentru binele cetățenilor şi legi solide.

A fost o onoare să vă reprezint și vă mulțumesc pentru toată încrederea şi motivația pe care mi le-ați dăruit. Continuăm!


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *