În dialog cu dumneavoastră.

Vă invit să ne cunoaștem, să discutăm aplicat despre modul în care vă reprezint interesele în Parlamentul European, să vă ascult părerile și propunerile de îmbunătățire a mandatului și să vorbim deschis despre toate problemele care pot fi adresate la nivel european.

Pandemia ne împiedică în continuare să ne întâlnim fizic pe atât de des pe cât ne-am fi dorit. Așa că – prin intermediul birourilor mele europarlamentare din România (Bârlad, Piatra Neamț, Botoșani, Suceava și Bistrița) – organizez periodic serii de dialoguri online cu cetățeni din toată țara, în cadrul cărora mi-ar plăcea să discut cu fiecare dintre dumneavoastră.

Vă puteți înscrie ușor, în mai puțin de 2 minute, completând formularul de mai jos. Ulterior, ne auzim la telefon sau pe e-mail pentru a stabili cel mai potrivit interval orar pentru dumneavoastră. Vă invit să ne cunoaștem şi abia aştept să vă răspund la întrebări!

✏️ Formular înscriere: https://bit.ly/3G3BOpE

Iar până când ne vom întâlni, vă invit să regăsiți mai jos rapoartele mele de activitate pentru primii ani de mandat. Vă răspund cu drag la orice întrebare sau luare de poziție din Parlamentul European.

📝 Raport de activitate pentru primul an de mandat: https://bit.ly/3EvcdED

📝 Raport de activitate pentru cel de-al doilea an de mandat: https://bit.ly/3o3taj1


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *