Felicitări și mulțumiri Guvernului Gavrilița

Guvernul Gavrilița a demisionat. A fost un an foarte greu pentru acest guvern, care în pofida provocărilor, a făcut paşi importanți pe agenda europeană şi a păstrat țara în echilibru, în vremuri complicate pentru Moldova şi pentru Europa, cu un război la frontieră. Moldova este țară candidată UE. Este meritul efortului comun preşedinție-guvern. 

Acest echilibru trebuie să continue, reformele trebuie să continue, Republica Moldova trece un test de maturitate politică foarte important, acum. 

Am avut o colaborare foarte bună cu guvernul Gavrilița la nivel european, în toate dosarele care au vizat consolidarea relațiilor bilaterale dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova. Am toată încrederea că acest lucru se va întâmpla şi mai departe. 

Calea pro-europeană a reformării statului trebuie să continue cu aceeași determinare ca și până acum. Oamenii aşteaptă stabilitate şi soluții. 

Mulțumesc, Natalia, pentru tot efortul tău, pentru curaj și toate lucrurile bune pe care le-ai făcut pentru a aduce Republica Moldova mai aproape de Uniunea Europeană. Rămânem împreună. 


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *