Întâlniri cu echipele din Timișoara, Arad și Orade

Am început dimineața la Timișoara, ne-am oprit la Arad și am încheiat ziua la Oradea. A fost o duminică maraton pe care am petrecut-o cum nu se putea mai bine alături de oamenii de acasă, împreună cu Dragoș Pîslaru, Lorant Sas și Alin Prunean.

Ne-ați cerut să ieșim din bulă şi dincolo de rețelele de socializare, să venim să vă ascultăm mult mai mult. Asta facem.

Ne-am întâlnit mai întâi cu membri ai comunității din Arad, apoi cu câțiva dintre simpatizanții REPER Oradea, colegi alături de care am pornit la drum în urmă cu câțiva ani și alături de care ne dorim să construim în continuare. Le mulțumesc colegei noastre Ioana Mihăilă, ministra Sănătății în 2021, şi arhitectei Adela Lile, pentru găzduire şi ideile excelente.

Mai apoi ne-am încheiat ziua alături de un grup formidabil de studenți și studente, vorbitori de câte 3-4 limbi străine, alături de care am petrecut peste trei ore, în cadrul unui program de mentorat. Am întâlnit tineri cu idei antreprenoriale originale, hotărâți să acceseze fonduri europene, oameni pasionați de tehnologie, marketing, IT și programare. Sunt pregătiți, au vise și muncesc din răsputeri pentru ele. Iar noi trebuie să-i susținem până la capăt. Mulțumim domnului conf. dr. Dorin Coita pentru entuziasm şi pentru că a facilitat această întâlnire extraordinară.

Sunt recunoscătoare pentru acest weekend care ne-a încărcat tuturor bateriile, care ne-a dat speranță și încredere. Despre asta e politica, de fapt.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *