Continui consultările din țară cu cetățenii

Continuăm consultările din țară cu cetățenii.

Am întâlnit la Arad o comunitate dinamică, preocupată de prezentul și de viitorul Aradului, României și Europei. Există peste tot oameni gata să se implice. Au planuri, au idei pentru susținerea comunității, sunt antreprenori locali care strâng rândurile, oameni care înțeleg nevoia de a investi în tineret, specialişti IT cu soluții pentru digitalizare şi simplificare administrativă, oameni care vorbesc despre cum se vor apuca să construiască singuri spații educaționale comunitare, pentru că e atâta nevoie.

Nu singuri. Haideți să facem asta împreună. Nici nu ştiți cât de mulți suntem. Iar noi vă vom susține cu toate resursele pe care le avem.

A fost o bucurie să-mi încep dimineața aici, alături de Dragoș Pîslaru, europarlamentar şi copreşedinte REPER, şi de colegii mei, deputații Alin Prunean și Lorant Sas.

Le mulțumesc tuturor celor prezenți, îi mulțumesc colegului Andrei V. Tatar pentru organizarea impecabilă a întâlnirii, și promit să ne întoarcem, pentru că vocile oamenilor trebuie mereu ascultate.

Următoarea oprire de pe traseu va fi Oradea, unde ne întâlnim cu studenți şi oameni din comunitate. În ce orașe vreți să mai venim?


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *