Discuții cu cetățenii din Piatra Neamț despre oportunitățile oferite de Uniunea Europeană

Am ieșit astăzi pe stradă în Piatra Neamț, alături de colegii din filiala județeană a REPER, pentru a sta de vorbă cu oamenii despre activitatea mea din Parlamentul European și pentru a discuta despre oportunitățile europene de finanțare de care antreprenorii și comunitățile locale pot profita pentru a-și dezvolta și extinde afacerile.

Nemțenii ne-au primit cu brațele deschise, ne-au întrebat despre UE şi şansele noastre, despre Schengen şi bani pentru dezvoltare, dar şi despre REPER și despre planurile noastre pentru 2024, despre propunerile de candidați și despre ce facem concret pentru a scăpa țara de extremiști, de corupție şi de incompetență.

Banii europeni generează prosperitate, locuri de muncă și un nivel mai bun de trai pentru români. Partidul REPER aduce informații despre banii europeni în comunități. I-am negociat, acum îi informăm pe oameni cum să îi folosească. Pentru noi antreprenorii şi locurile de muncă sunt o prioritate. Pentru români, Europa înseamnă siguranță şi prosperitate. Oamenii trebuie să ştie că nu extremismul le poate face viața mai bună, ci susținerea pe care o avem de la Uniunea Europeană şi resursa noastră umană de acasă, pe care trebuie să o descoperim şi să o încurajăm mereu.

REPER Neamt

Le mulțumesc colegilor mei din organizația REPER Neamț pentru primirea călduroasă și sprijinul în organizarea discuțiilor cu antreprenorii din zonă și a celor care au vrut să afle mai multe despre activitatea mea în Parlamentul European.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *