Întâlnire la Piatra Neamț cu reprezentanții mediului de afaceri

Am găzduit aseară la Piatra Neamț – prin intermediul biroului meu europarlamentar de aici – o întâlnire cu reprezentanții mediului privat de afaceri, cu care am discutat despre oportunitățile europene de finanțare, despre proiectele lor și provocările cu care se confruntă, despre fonduri europene nerambursabile și mijloacele prin care antreprenorii români le pot accesa mai ușor.

Am lansat în luna septembrie un ghid care conține toate liniile de finanțare europeană pentru mediul privat din România, pentru cadrul financiar multianual 2021-2027. În următoarele luni se vor lansa apelurile de proiecte pentru peste 80% dintre aceste finanțări. Ghidul, pe care l-am inițiat prin Renew Europe, a fost accesat online deja de câteva mii de persoane, iar acum continuăm turneul prin țară pentru a-l promova și aduce și mai aproape de oameni, de comunitățile locale.

A fost o discuție dinamică, aplicată, cu cifre și răspunsuri punctuale la întrebările oamenilor.

Am avut-o alături de noi pe Ana-Maria Icătoiu, expertă în fonduri europene,căreia îi mulțumesc pentru prezență şi coaborarea excelentă.

Le mulțumesc nemțenilor pentru interes, pentru prezența în număr mare și modul în care ne-au primit. A fost o seară de vineri reușită, cu prieteni și oameni pe care abia i-am întâlnit, cu antreprenori cunoscuți și afaceriști la început de drum, cu colegi din Partidul REPER și consilieri locali de la diverse formațiuni politice care au venit să discutăm și să afle mai multe despre finanțările europene.

Pentru Partidul REPER antreprenorii contează. Scrie-ți-ne și haideți să lucrăm împreună pentru o economie mai predictibilă, pentru repararea dezastrului fiscal lăsat de PSD și PNL și pentru o mai bună absorbție a fondurilor europene.

Până ajungem și la dumneavoastră în comunitate, vă invit să descărcați ghidul accesând acest link.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *