Jandarmeria București încearcă obstrucționarea Partidului REPER

Jandarmeria București încearcă obstrucționarea Partidului REPER în încercarea de a strânge semnăturile în Piața Victoriei.

Reprezentanții Jandarmeriei București au decis astăzi respingerea nefondată a cererii noastre pentru amplasarea unui punct de strângere de semnături în Piața Victoriei, practic același pe care l-am avut în weekendul trecut, în ciuda întrunirii tuturor condițiilor legale și a avizelor primite de la toate celelalte structuri din cadrul Comisiei din cadrul Primăriei Generale a Municipiului București de avizare a adunărilor publice. Reprezentantul Jandarmeriei, aflat în contact telefonic permanent cu superiorii săi, a invocat – fără niciun temei legal – mai multe pretexte pentru a nu ne autoriza prezența în Piața Victoriei.

Guvernul comasaților, precum și autoritățile din subordinea sa, continuă să saboteze orice încercare legitimă a partidelor noi de a fi pe buletinele de vot pe 9 iunie.

După ce au comasat ilegitim alegerile, după ce au redus de la patru la trei săptămâni perioada de strângere a celor 200,000 de semnături, după ce au anulat posibilitatea de colectare online a semnăturilor și ne-au cerut ca listele să fie completate DOAR cu pix albastru și DOAR cu majuscule, fără nicio explicație logică, astăzi suntem împiedicați să strângem semnături cu toate că am respectat toate procedurile legale.

Partidul REPER va fi astăzi în continuare în Piața Victoriei, fără cort, pentru a strânge semnături de susținere, așa cum a făcut-o încă din prima zi. Suntem hotărâți să nu cedăm în fața acestor acțiuni abuzive și proceduri excesive și nejustificate.

Ajută-ne în felul următor:

✅ Descarcă lista de pe www.partidulreper.ro și printeaz-o.

✅ Completeaz-o cu datele tale și ale prietenilor tăi cu MAJUSCULE și cu PIX ALBASTRU.

📍 Vino cu listele la Piața Victoriei sau în alt punct de prezență de pe hartă: https://shorturl.at/cmqJZ

☎️ Dacă nu te descurci sună aici și colegii noștri te vor îndruma: 0724679951


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *