Partidul REPER îl susține pe Doru Căstăian pentru primăria Galați

Partidul REPER îl susține pe Doru Căstăian pentru primăria Galați.

Este cel mai bun primar pe care şi l-ar putea dori Galațiul, un om pentru care comunitatea şi binele public sunt determinante în fiecare acțiune, în fiecare gest, în fiecare pas politic, civic sau profesional pe care l-a făcut vreodată.

Am participat vineri la Galați la evenimentul de lansare a candidaturii lui Doru Căstăian, candidat din partea formațiunii PACT pentru Galați, alături de Măriuca Talpeş, cofondatoarea Bitdefender, scriitorul şi activistul civic Radu Vancu, sute de gălățeni şi o pleiadă de oameni care au atins excelența în domeniile lor şi care au venit acolo să îl susțină, pentru că au încredere în el.

Doru Căstăian este unul dintre oamenii României pentru care revoluția în educație este posibilă. Mentor al multor generații de tineri cu rezultate excelente, profesor Merito și consilier local, pasionat de Galați si fondator al unor organizații care au adus de-a lungul timpului dezbateri consistente şi soluții pentru dezvoltarea Galațiului, Doru este un model de civism şi de implicare.

Politician fiind, consider că oameni precum Doru Căstăian ne sunt mentori. Politica locală nu are nevoie de turnători de betoane şi cultivatori de panseluțe la suprapreț. Politica locală are nevoie de oameni cu mult curaj, inspiraționali, puternici, educați, cu o viziune pentru comunitatea lor, cu pasiune pentru munca lor de reprezentare, cu acea capacitate de a strânge în jurul lor experții şi societatea civilă într-un dialog permanent pentru soluții şi rezultate. Doru Căstăian este un astfel de om.


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.Required fields are marked *